top of page

ANDRE SERVICES

Kontor lokaler

Kontor lokaler

Vi har lækre indflytningsklare kontorlokaler til leje i flere størrelser.

Palleløfter

Palleløfter

Egen import, super pris og god kvalitet. 2000 kg, kun kr 1.995,- 2500 kg, kun kr 2.295,- Eventuelt leje pr måned: kr 175,- Alle priser er ekskl. moms

Salg af flyttekasser

Salg af flyttekasser

Salg til private Flyttekasser & Konfektionskasser Reoler til opbevaringsrum kan også lejes.

Leje af flyttetrailer

Leje af flyttetrailer

Leje af stor flyttetrailer FLYTTETRAILER 16 m3 Vi leverer traileren på din ønskede adresse, du laster den selv, og vi kører traileren hen til vores opbevaringsrum, alternativt din nye adresse og du tømmer den selv. Traileren lejer du for 250,- pr dag incl. moms Levering til din adresse startgebyr 250,- samt 9,- pr km ( frem og tilbage fra Gilleleje ) Hente traileren på din adresse til ny adresse start gebyr 250,- samt 9,- pr km og retur til Gilleleje.

Erhvervsopbevaring

Erhvervsopbevaring

Nye moderne frostfrie lagerlokaler fra 3m2 til kr 370,- pr. mnd., og op til 200m2 til kr 9.100,- pr. mnd.

Lager og Logistik

Lager og Logistik

Frostfrie lagerlokaler Fra 3m2 og op til 200m2 Fra 370,- pr. måned Lagerhuset hjælper dig hele vejen, vi kan rådgive dig om indretning af dit lager, eller endda levere fuldstændige lagerløsninger med pallereoler, lagerreoler osv. Vi kan også hjælpe dig med komplet lagerløsning hvor du overlader alt til os; vi modtager dine varer, registrerer dem og lægger på lager, vi ekspederer dine ordrer, udfylder fragtdokumenter og sørger for at dine varer kommer sikkert frem til dine kunder.

Transporter

Transporter

Er du i tvivl om du har de rigtige transportpriser både nationalt og internationalt, hjælper vi dig gerne. Med mere end 40 års erfaring i transport og logistik har vi den fornødne kompetence til at hjælpe dig med de bedste og mest konkurrencekraftige transportløsninger. Vi kan foretage dine transportbookninger og følger op hele vejen, uanset om det er varer fra Danmark, Sverige, Tyskland eller Kina.

Gratis lån af trailer

Gratis lån af trailer

Vi tilbyder gratis lån af trailer til vores kunder ​

Flytteservice

Flytteservice

VI HAR ET STORT NETVÆRK AF FLYTTEFOLK. Vi har et netværk af gode flyttefolk som vi varmt kan anbefale og som tager det tunge slæb.

bottom of page